MYREPOSTYR

Kan du høre myrerne krible og kravle? Kan du dufte, når de taler sammen? Myrer laver faktisk meget postyr her på kloden, og nær dine fødder – så lad os undersøge, hvad de egentlig render rundt og laver.

Myrepostyr inviterer børn på 8-12 år ind i et forunderligt univers af lyd, duft og dans. I en symbiose mellem scenekunst, lydkunst og forskning kommer børnene helt tæt på myrerne i en udendørs og dansende vandringsforestilling. Mens børnene snuser, danser og lytter, åbner de en hemmelighedsfuld verden af fortællinger om nogle af de væsener, vi deler kloden med.

Vi griner og spurter afsted på disciplinerede rækker med glæde i kroppen, mens vi hører om insekternes overherredømme. Her gælder kun myrernes lov og klodens overlevelse. Indtil vi får lov til at lytte til lyden af myrer, der spiser en abrikos – og måbe i interaktiv respekt”

Anne Midelboe Christensen – Information 2021
– læs mere her

Vellykket kriblekrableteater med vidunderlig nysgerrighed
Nysgerrighed er en gave. Performanceteatret Secret Hotel er begavet med så meget nysgerrighed, at teatret deler ud af den – generøst og omhyggeligt

Anne Midelboe Christensen Teateravisen 2021
– læs mere på link

Secret Hotel skaber publikumsinddragende værker, som stimulerer både sanser og intellekt, for alle aldre – vores fokus er at højne menneskers opmærksomhed på den levende verden.

Myrepostyr har tidligere været vist på: Aprilfestival 2023, Passage Mini 2023, Kulturpilot Amager, Horsens Teaterfestival for børn og unge 2022, URnat Festival, Aprilfestival 2021, Naturmødet 2019, Gydemoseskolen, Snedkersten Skole, Tikøb Skole, Mørdrupskole, Espergærde Skole, Hellebæk Skole, Kulturhuset Islandsbrygge, Dalum Bibliotek m.m.

Instruktør og koncept
Performer
Komponist
Dramaturg
Tekniker
Koordinator
Varighed
Refusion
Turné datoer

Booking

Christine Fentz
My Lindblad Szlavik
Maiken Vibe Bauer
Betina Birkjær
John Tinning
Maja Ravn Christensen
60 min.
Godkendt i sæson 23/34
8.-11. og 22.-25. april samt weekender i maj og juni 2024
Tel 5055 6263 – info@secrethotel.dk

Myrepostyr er skabt med støtte fra