AKTUELLE FORESTILLINGER

Vi turnerer nationalt og internationalt med forestillinger, der tematisk handler om alle dem, vi deler planeten med: Træer, insekter og mange andre fra den levende verden. Det kaldes også for det mere-end-menneskelige.
Forestillingerne er fleksible i forhold til spillesteder og kan spilles på både dansk og engelsk.

I efteråret 2023 afvikler vi Insektinvasion med performer og danser My Lindblad Szlavik. Insektinvasion er et 14 ugers huskunstnerforløb i samarbejde med Børnekulturhus Aarhus og Børnekulturhus Ama’r, og med støtte fra Statens Kunstfond. Det er anden gang, vi afholder dette forløb og det er meget populært. Eleverne tages med på en rejse ind i insekternes verden gennem viden, bevægelse, dans og nysgerrighed.

Huskunstnerforløb støttes af Statens Kunstfond og laves i samarbejde med en institution. Der kan søges midler til forløbene 2 gange om året. Vi er altid åbne for flere samarbejdspartnere til huskunstnerforløb, så hvis din institution er interesseret, er du meget velkommen til at kontakte os.

I øjeblikket arbejder vi på at udvikle et huskunstnerforløb baseret på UNDER SKOV – kontakt os gerne hvis du har interesse i at blive partner i projektet.

Næste ansøgningsfrister hos Statens Kunstfond er 2. oktober 2024.