Fotos: Søren Gammelmark (gammelmark.com), Ljosha Jablokov, Michael Staal.

Med publikums deltagelse skildres en række personligheder. Hvor de opholder sig er uvist… i blandt os eller et andet sted? Måske er der nogen, der ser dem? Disse liv flettes blidt sammen og vikles nænsomt ud. Et virvar med egen logik, som et garnnøgle, der rulles ud og vindes op igen.

Som indbudt gæst sidder du på første række – alle kan se hinanden og se performeren, som optræder i det trekantede rum. Han binder skæbnerne sammen med kridtstreger, polaroidfotos og dans – er vi faktisk alle forbundne? Med hjælp fra gæsterne fyldes rummet. Af historier om mennesker og deres markante eller almindelige skæbner – hvis skæbner altså findes? Store spørgsmål svæver stille i luften i et rum med plads til eftertænksomhed, latter og fantasi om livet og døden.

Et super behageligt rum at være i. Smilende ser man på hinanden. Det er det bedste jeg nogen sinde har set, hvor publikumsdeltagelse fungerer – og fungerede bedst!” Kasper Daugaard Poulsen, koreograf –

Tak for en superfed oplevelse. Indledningen gav mig mange spørgsmål, men dem fik jeg senere svar på. Det er klart noget jeg kan bruge videre. SUPERFEDT!” Maria Borregaard, Morsø Gymnasium

Iscenesættelse: Christine Fentz
Performer: Brian Degn (oprindeligt skabt med Tina Andersen)
Komponist: Rune Søchting
Scenografi og lysdesign: Adalsteinn Stefansson

Fall Fall She Fell blev vist for konfirmander i oktober 2011, som et led i en temadag og i starten af februar 2012 på plejehjem i og omkring Helsingør i samarbejde med Helsingør Teater og Lions Club Helsingør. Se en video fra Helsingør her, og læs om det på bloggen HJEMSTAVN.COM. Den blev også spillet flere gange på Festival 2011 og i forbindelse med KulturRigets børneteaterfestival “Historien bag tæppet” 2011. I april 2010 spillede Fall Fall She Fell på Børneteaterfestivalen.

Fall Fall She Fell har spillet på diverse gymnasier i Danmark (bl.a. under festivalen “Teater på Kanten” i Thy), og i Finland og på scenen Atalante i Göteborg. Gæstespillet var en del af minifestivalen”Peep Performance – Performancekalas”, hvor også to andre scenekunstnere deltog. Se anmeldelse. I maj 2008 deltog Secret Hotel i 20-års jubilæet for Teater Albatros på Tokalynga Teaterakademi i Halland. Jubilæet blev fejret med flere arrangementer i løbet af året, og Secret Hotel deltog i festivalen Kvindelige Scenekunstnere. Vi spillede både Fall Fall She Fell (med Tina Andersen) og In the Field, og dokumentarfilmen Når sjælen sidder i håret blev vist.