OM SECRET HOTEL

Secret Hotel skaber publikumsinddragende scenekunst – oplevelser, der er umiddelbart sanselige – nærværende – og på samme tid stimulerende for intellektet.

Vi anskuer Secret Hotel som et rummeligt ”hus” med mangfoldige ”værelser”. Aktuelt er fokus at højne folks opmærksomhed på omgivelserne – dette gør vi ved at undersøge forbindelser mellem os og verden omkring os. Inspireret af Deep Ecology-filosofien spørger vi bl.a.: Hvad hvis der ikke er nogen forskel på kultur og natur?
Arbejdet er ofte stedspecifikt, men kan også være et dansende teaterforedrag i skolens gymnastiksal, en vandring i naturen, eller noget helt tredje. Vi ønsker at udvide teaterbegrebet, hvilket vi bl.a. gør ved at anskue tilskuerne som gæster og aktivt medskabende.

Secret Hotel blev stiftet i 1999 af instruktør og dramaturg Christine Fentz og dramaturg Synne Behrndt ud fra lysten til at skabe et forum for mangfoldige kunstneriske undersøgelser og møder. Secret Hotel ledes i dag af Christine Fentz.

Secret Hotel har turneret i Danmark og udland siden 2008 og har opbygget et solidt nordisk og internationalt netværk. Vi har base i Aarhus, og har desuden vort eget studio på landet udenfor Aarhus, hvor også residencies arrangeres. Gennem årene har vi også arrangeret gæstespil, kunstnerophold og workshops, samt kurateret og produceret for danske og internationale kunstnere.

Bestyrelsen tæller pr. 2019 Dorit Wium-Andersen, Julie Østergaard og Lis Hornø. Læs mere om bestyrelsen her.

Tidligere bestyrelsesmedlemmer siden 1999: Helle Trap Friis, Kasper Ostrowski, Anders Emil Rasmussen, Pernille Møller Taasinge, Louise Fabian, Steen Madsen, Hanne Svejstrup, Jóna Ingolfsdóttir, Thomas Wiesner, Erik Petersen, Jesper Lützhøft, Kamma Siegumfeldt, Synne Behrndt, Charlotte Mors, Jacob Knudsen, Henrik Krogh og Kjetil Sandvik.

FFSF_hjsideTags: ,