Fall Fall She Fell (Voksne)

– “Tak for en fed, men speciel oplevelse, ny, god og sjov måde at se performance på. Havde ikke én egentlig forståelse af det. Så sidder tilbage med en masse forskellige tanker. Så tak”. Ane Bro, Morsø Gymnasium.

– “For mig er det et meget større rum og oplevelse, jeg oplever gennem det minimale teaterudtryk hos Secret Hotel, end i en storladen operaopsætning. Noget af det stærkeste er det, rummet gør ved en.” Pia Buchardt, kunstnerisk leder Kulturhus Århus

Forestillingen har et minimum af tale, og kan også spilles på engelsk. Den har været vist i udlandet flere gange.

Læs mere om Fall Fall She Fell

Iscenesættelse: Christine Fentz. Performer: Brian Degn

Varighed: 70 min. inkl. ind- og udgang Pris i DK: 8.500,- inkl. moms, plus rejse og ophold. Refusionsgodkendt til og med 2014. Opstillingstid: 120 min. Nedtagningstid: 10 min. (ude af lokalet) Nedpakning: 60 min.

Booking: TLF +45  5055 6263 / line@nullsecrethotel.dk

 Tags: , , ,
april 5th, 2009 - | Aktuelle produktioner, FORESTILLINGER, Workshop