Hamlet Private

Forestillingen “Hamlet Private” er en personlig rejse ind i Shakespeares Hamlets verden. Uden hverken scenelys eller effekter, men kun ved hjælp af performerens fortælling og nærvær bliver Hamlet skabt direkte i din fantasi – det kan være i hyggelige rammer i en stue på en gammel gård eller på en café. Forestillingen tager afsæt i dit eget liv og de valg, du træffer. Hamlets spørgsmål bliver dine spørgsmål – hans tøven bliver din tøven – hans valg dine valg.

Forestillingen performes af Nini Julia Bang, og er senest opført i København og Helsingør, 2016.

Historien bag “Hamlet Private”
Da “Tanke Gange” spillede i august og september 2013,  kunne man efter forestillingen også opleve en-til-en forestillingen “Hamlet Private” med performeren Nini Julia Bang. I forlængelse af et residency på Mols i forbindelse med Barn Art Symposium II, skabte den svejtsisk-finske kunstner Martina Marti en dansk version af “Hamlet Private”, sammen med Nini og fotografen Emma Suominen. Her kan du opleve hvordan Shakespeares Hamlet har forbindelser til valg i dit eget liv – en Hamlet kun for dig, i et personligt møde uden sceneeffekter og lys.

Hamlet Private© er skabt af Martina Marti, Marion Maisano & Cécile Orblin i 2012. Martina Marti har udover den oprindelige finske version, og den danske, også lavet en tysk og en italiensk version. Coproduceret af Gnab Collective og Secret Hotel.